
Om Stall Anvik
Det har vært lenge vært et mål og en drøm for Camilla Anvik å etablere en drift på gården som har fokus på å gi mennesker en verdifull opplevelse med natur, historikk og økologiske perspektiver i idylliske Brunlanes. Et område der det gjennom generasjoner har vært dyrket tidlig-grønnsaker.
Å dyrke økologiske grønnsaker og snittblomster er starten på en større reise på gården. Når man går i skjærgårdshagen skal man føle fred og lykke. Hagen er en pågående prosess og det samme er gården.
Om Camilla
Camilla Anvik er født og oppvokst I Brunlanes. Hun er gift med Jan-Henrik Hansen, og sammen har de tre barn, Emily, Kristian og Christopher.
Til daglig jobber hun som trafikkplanlegger og metrologiobservatør i kontrolltårnet på Oslo Lufthavn. Der kontrollerer hun logistikk av fly på bakken og observerer og sender værmeldinger. Hun sitter også i styret og risiko-revisjonsutvalget i Larvikbanken.
Camilla er svært opptatt av hest, hund, hage og mat. I arbeidet med Stall Anvik deltar Camilla aktivt i Gründernettverket i Vestfold og Telemark.


Jeg tror på magi, jeg vet at utrolige ting kan skje når du lytter til magefølelsen, følger hjerte og tror på lidenskap! Muligheten for å lykkes er større når man er flere og samarbeider.

Starten på reisen
Camillas lidenskap til hest og ridning har også blitt en livsstil for familien. Å drive med hest har lært henne å ta ansvar, jobbe hardt og å ha kjærlighet og respekt for dyrene. Interessen førte henne til England for ridning og skole. Denne opplevelsen gjorde Camilla ytterligere interessert i den engelske hagekulturen. Hage og blomster er også en interesse som har gått i arv fra hennes oldemor, mormor og mor.
Det er en fryd å dyrke og tilberede sine egne grønnsaker pyntet med blomster fra egen hage. Det gir en spesiell mening å lage mat etter årstidene.

Bærekraftsmål vi jobber for
2
Utrydde sult
Bærekraftig produksjon som gradvis fører til bedre kvalitet på areal og jord.
9
Innovasjon og infrastruktur
Inkluderende og bærekraftig næringsutvikling.
12
Ansvarlig forbruk og produksjon
Bærekraftig forvaltning og effektiv bruk av naturressurser. Redusert matsvinn. Redusert utslipp av kjemikalier i matproduksjon. Redusert avfallsmengde.
15
Liv på land
Redusert tap av biologisk mangfold. Utnyttelse av biologisk mangfold og økosystem på en berekraftig måte.

Hvorfor er bærekraft
et konkurransefortrinn?
• Kronisk underskudd av økologiske produkter
• Etterspørsel etter lokale kortreiste grønnsaker
• Manglende biologisk mangfold for pollinerende vekster i en grønn konvensjonell ørken i en volum konsumerende kommune
Det handler om fremtiden, miljøet, blomstene og biene!